Sikkerhed

Sikkerhed er nr. 1 hos os. Det er meget vigtigt at vores kunder ved at sikkerheden er i orden og at aktiviteterne er forsvarligt synet og godkendt.

 
 

Det er vigtigt for os at kunden og kundens gæster får den bedst mulige oplevelse, så derfor renovere, sikkerheds godkender, og vedligeholder vi løbene vores aktiviteter, så kunden og kundens gæster får den bedste oplevelse. 


GARANTI 

DANLEJ er et familieejet firma som er bygget op på tillid, overholdte aftaler og vores store udvalg af forlystelser.


sikkerhed4.jpg

Sikkerheden

Det er vigtigt for os at sikkerheden altid er i top, så vores kunder og gæster altid kan føle sig trygge ved at leje vore aktiviteter. 

Alle vores aktiviteter synes og godkendes hvert år efter gældende regler af FORCE Technology. Ligeledes foretages der gennem året løbende vedligeholdelse og eftersyn som sikrer at aktiviteterne altid afvikles efter højeste sikkerhedsstandard.


Tilsynsbog

Vidste du at alle aktiviteter er har en unik tilsynsbog?

Denne bog fungerer som et pas for aktiviteten og dokumenterer hvorledes aktiviteten er blevet godkendt, samt hvornår den senest er blevet synet og godkendt.

På billedet til højre kan ses et eksempel på et par af vores tilsynsbøger.

synsbog.jpg
Sm1ag.jpg

Smiley Ordning

Der skal altid være styr på gæsterne`s helbred derfor har vi Smiley Ordning på vores fødevare relateret aktiviteter. Tlf. 40 85 65 10 Email: d@nlej.dk